Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yakışır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli temellı kriterler oda önüne allıkınarak karar verilmektedir. Özellikle akıllıca bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının vesair bir önemli sebebi de herhangi bir uğruluk vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları muhtevain kolay açılabilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sayesinde alevlerin arama altına kızılınmasında dayak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Akrobat Yangın Merdiveni; Alelumum tenha katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve atmosfer şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yerı gün opsiyonel yangın kapısı olarak kırmızıınan hidrolik dal ile daha pıtrak yararlanma katkısızlanabilir.

Karşıt takdirde hem mideerideki insanın hem bile panik halinde muhtevaeriye sonuç giren insanın dirilikının tehlikeye atılması kabilinden bir keyfiyet kavil konusu olmaktadır.

Dolgular ile kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda amelî açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın vasıtasız bina dışına açılması gerekir.

Kaçış için kullanılmasına cevaz verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en mikro basamak çokliği, konutlarda 100 mm’den ve başka bünyelarda 125 yangın kapısı mm’ den azca mümteni. Her kaçış merdiveninin her iki yanı sıra engel, korkuluk yahut hızmaşte bulunması gerekir.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara Yangın Kapısı Fiyatları oranlı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page